maanantai 1. lokakuuta 2012

huippu viikonloppu ja yhtä kiva maanantai !

Viime viikonloppu on kyllä ollu ehkä tähän asti parhain täälä ! :D Siis lauantaina oli niin ihanaa päästä uimaan ja sitte sen jälkeen jaksoin oikeesti kunnolla opiskella pari tuntia pääsykokeisiin ! olin kuitenki aatellu etten tänä viikonloppuna olis menny ulos mutta kuitenki kaiken sen opiskelun jälkeen tuntu siltä että oli pakko päästä jonnekki niin ei siinä auttanu ku laittaa Bentelle viestiä että tehtäskö jotain :) No siinä sitte päätettiin että lähetään yksien erasmus-vaihto-oppilaiden synttärikemuihin kattelemaan millasia nuoria erasmuslaisista löytyy ja kemuihin päästyä voin sanoa etten oo varmaan koskaa tavannu niin paljo ystävällisiä ihmisiä samas tilas ! Ne erasmuslaiset on siis yliopistos olevia vaihtareita ympäri eurooppaa ja ne asuu täs vigon keskustas omis asunnois. Nuo synttärikemut pidettiin semmoses solus missä asuu 8 ihmistä joten tilaa oli paljon, mutta oli se koko huusholli kyllä sitte täynnäki ihmisiä :-) Sielä sitte juteltiin paljo kaikkien kans ja yritettiin tutustua mahdollisimman moneen. Kuulin jopa etten ookkaa ainut suomalainen täälä vaikka niin oon luullu ! Noista erasmulaisista kuulemma löytyy yks suomalainen tyttö joka ei vaan ollu lauantaina niis pippalois. Toivottavasti mä kuitenki pian törmäisin siihen, olis ihanaa päästä puhuun suomea täälä jollekki ! :-) Kemuista lähettiin erasmuslaisten mielestä aikases ku lähettiin kolmen jälkeen kotiin, eli siihen aikaan ku nämä alko marssia clubeja kohti. Ei vaan voi mitää jos alkaa väsyttää :)

Sunnuntaina vieteltiin kaikki laiskaa aamua ja 2 mais lupasin mennä Camillan kans syömään jonnekki lounasta. Mentiin tohon läheiseen ostoskeskukseen ja oli kyllä taas niin hyvää ruokaa, mmmmm ! Sen jälkeen käveltiin Camillan kans läheiseen puistoon vietteleen Elsan, Benten, Connien ja Julien kans aikaa. Oli ihana vaan maata nurmikolla ja juoruilla viikonlopun tapahtumista tytöille ! :-) Tuntuu että nytte vihdoin oikeesti kuulun kunnolla niitten ryhmään ja että meidän kaveriporukasta on koko ajan tulos tiiviimpi ! Harmi vain ku Connie ja Julia lähtee kuukauden sisällä ja Elsa joulukuus kotiin :( Puistos loikoilun jälkeen haettiin mukaan uusin au pair tulokas saksasta nimeltä Lucia ja suunnattiin kohti ulkoilmakonserttia joka oli semmoses pienes kahvilas. Mukaan liitty myös yks tosi kiva erasmuslainen Elzibiet puolasta. :) Sielä sitte vain istuskeltiin loppuilta ja suunnattiin kotiin :)

Tästä päivästä lähtien mun työaikataulu on melkosen erilainen mitä ennen mutta tää on vihdoin se aikataulu mikä tulee oleen samanlainen koko loppu ajan täälä, joten pääsee kunnon rutiiniin jota ei tartte vaihdella koko ajan! Aamulla kouluun laitot sujuu samalla tavalla ku ennenki mutta klo 12.40 mun pitää hakee tytöt koululta kotiin syömään. Kouluun niitten pitää palata kello 15 ja sinne viemisen yleensä hoitaa noitten vanhemmat, samaten ku tyttöjen haun uudestaan klo 17.30 hoitaa jompi kumpi vanhemmista (paitsi huomenna minä). Illalla tytöt on sitte taas mun vastuulla, joten sitte tiedossa leikkejä, suihkut ja iltapalat. Vapaa-aikaa löytyy siis päivällä aiva kivasti mutta se vaan on niin hankalasti että ku eka on 9-12.30 ja sitte 15-17.30 vapaata niin ei voi tehä oikee mitää isoa ku tuo tyttöjen syönti keskeyttää päivän. Tänään vietin vapaa-aikani melkosen reippaasti nimittäin aamulla käytiin tyttöjen kans kunnon lenkillä ja iltapäivällä kävin vielä uimas ! Tänään on nimittäin alkanu suunnitelma nimeltä emmi rantakuntoon kesäksi 2013 ! Mutta tulevaisuudes eli huomisesta lähtien aamupäivät tuun viettään naama pääsykoekirjois ja iltapäivä menee urheilles eli todennäkösesti uides :) Se on että ku koko muuna päivänä riittää aina niin paljo menoa ja melua niin se että uides ei tartte aatella mitää eikä kuunnella ku veden hiljasta liplatusta, on niin rentouttavaa ! Toisinaan se veden liplatus saattaa kuitenki jäädä ns päälle, niinku tänään; oikee korva nimittäin aina vain täynnä vettä vaikka oon koko illan yrittäny päätäni heilutella että se tulis sieltä pois mutta eiiiiiiiiii.. No ehkä se viimestään huomenna valuu sitte takas sinne uima-altaaseen..

Kuvia olisin halunnu ottaa viikonloppuna ihan sikana mutta sielä erasmus-kemuis en halunnu ottaa hirveesti tuntemattomista ihmisistä kuvia ja sitte sunnuntaina ku kaivoin kameran esille niin olin tietysti unohtanu muistikortin tietokoneen sisään ku sunnuntai aamulla olin siirrelly kuvia. No täs ny eka kuva musta ku lauantailta ku olin lähös ulos ja toinen kuva on viime vkl:lta Camillan kans :)




Täälä muute shorstikelit vielä jatkuu vaikka onki jo lokakuu ! Ja aina ku aurinko paistaa niin tuntuu että ittekki on aina paljo pirteempi :-) Mun rusketus on kuitenki haalistunu jo ihan sikana ku ei oo päässy ottaan enää pariin viikkoon kunnolla arskaa rannalle :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti