maanantai 8. lokakuuta 2012

löytyykö vigosta ees tylsää viikonloppua?

Oon oikeesti niin laiskistunu tän päivittämisen kans ku tää kuitenki vie aina aika kauan ku pitää kaikki tänne runoilla, mutta täs taas vähä perjantain, lauantain, sunnuntain ja tän päivän tapahtumista.

Perjantaina käytin taas aamupäivän vapaan opiskeluun ja iltapäivän vapaan uintiin joten mitää kummallista ei normivapaa-aikana tapahtunu. Illalla kuitenki mulla oli vähä extra-vaapata ku tytöt oli perheen kans muualla niin mä sitte menin käymäs Taylorin kans pitsalla jonka jälkeen tulinki jo kotia :-)




Lauantaina nukuttiin kaikki eka aiva rauhas ja sitte perhe suuntas taas Club de Campoon niinku yleensä lauantaisin ja mä jäin yksin kotiin. Siinä sitte hain perjantain pitsan tähteet sänkyyn ja kattelin rauhas katsomoa ja vietin rauhallista lauantai-aamupäivää :) Kahen mais ku Camilla oli lopettanu työnsä niin se tuli tänne mun seuraksi ja siinä sitte juoruiltiin tyttöjen juttuja pari tuntia ja katteltiin MTV:tä, jonka jälkeen nähti Elsa ja Connie meidän vakkarikahvilas. Illalla meillä oli suunnitelmis mennä Connien työ viettään semmosta kansainvälistä tyttöjen iltaa, jonne kaikki toi oman maan ruokia, mutta ku aikaa ei ollu paljoa kokata niin päätettiin yhes tehä Camillan kans jotain semmosta mikä on tyypillistä niin ruottis ku suomeski eli lihapullia. Siinä sitte suunnistettiin semmoseen kauppakeskukseen ku El Corte Ingles, joka oli suurimpiirtein samantapanen ku Stockmann suomes. Sieltä siis löyty iso ruokaosastoki jossa piti olla jotain suomalaisillekki tyypillistä ruokaa. Sielä kierrelles saatiin yhtäkkiä kulumaan tunti ja mukaan tarttu tietysti ne lihapullavärkit, sitte ruottalaisia pipareita ja parhaimpana: PANDAN LAKUA !! Olin aiva tohkeissani ku näin ne karkit siinä hyllys ! Pakkohan niitä oli ostaa ja maistattaa tytöillä ja perheellä ! Suurin osa kuitenki tais mennä aiva omaan mahaan ku nuo ulkomaalaset ei niin hirveesti tykkää tummista karkeista.. Suuri pettymys mulle oli kuitenki se ku en löytäny kaupasta yhtää tummempaa leipää eli pakko jatkaa tän pullamössön mussuttamista :( Kaupasta tultua väännettiin Camillan kans meidän lihapullat, kuitenki ruotsalaisittain paistinpannulla ja sitte suunnattiin Connielle. Ilta sujuki siinä sitte syöden kaikkee hyvää ja jutellen kaikista maiden tavoista ku meidän sakki koostu tietysti musta suomalaisesta, kahesta ruottalaisesta, yhestä saksalaisesta, yhestä amerikkalaisesta, yhestä espanjalaisesta ja yhestä puolalaisesta :-) Varsinki meidän amerikkalais-Connieta ihmetytti suomalaisten vihtomiskulttuuri ja sitte se ei tienny että joulupukki tulee suomesta. Ku se tiesi kyllä että joulupukki asuu napapiirillä mutta se sano että ei napapiiri voi olla suomes että sehän sijaittee aiva pohjoses, mutta siihen sitte vaan totesin että juu'u usko pois, napapiiri on suomes :D Ilta meni ihan supernopeeta ja kahen mais tallusteltiin kaikki kotia koisimaan.

Panda <3








Sunnuntaina aamulla kaivoin taas pääsykoekirjat esiin ja odottelin tulevaa lounasta, jolloin myös meille tuli syömään myös isovanhemmat ja isoisoäiti. Molemmat isoäidit oli musta ihan hirmu ylpeitä ku olin saanu näyttää niille vähä espanjankielen taitoja perjantaina sillä aikaa ku olin yksin kotona ku ne molemmat soitti tuohon kotipuhelimeen niin pakkohan mun oli vastata ja sitte toimittelin niille espanjaksi parhaani mukaan :) Isoisoäiti toi mulle myös teetä ku silloon ku käytiin sen työnä vierailulla niin join sielä teetä ja ku se tietää ettei tää perhe juo teetä, niin se päätti sitte ostaa mulle omaa. Niin sulosta :) Ruokailun jälkeen suuntasin sitte Camillan, Elsan ja Benten kans semmosella lautalla toiseen pikkukaupunkiin nimeltä Cangas. Sielä sitte juotiin kokista ja katteltiin paikkoja ja sitte illalla palattiin Vigoon kattoon jalkkista. Jalkkista mentiin kattoon semmoseen pubiin mistä vihdoin löydettiin yks tyhjä pöytä ! Ku peli oli Madrid vastaan Barcelona niin joka paikkahan oli jo tuntia ennen pelin alkua niin aiva täynnä ! No kuitenki 13 pubin jälkeen löydettiin se pöytä ja istuttiin siihen ja juotiin yhet oluset niinku jalkkiskulttuuriin kuuluuki ! Voin kyllä sanoa että nää espanjalaiset kattoo kyllä sitä urheilua aiva täydestä sydämestä ja kropasta ! Kauhia melu oli aina ku joku teki maalin ! Pelin jälkeen suunnattiin taas kohti kotia.











Tänään sitte ollu taas arki ja normaalit arkityöt. Ja sitte tänään oli mun toka espanjantunti, joka oli paaaaaaaaljo parempi ku se eka ! Musta vähä tuntuu että sillä ekalla tunnilla opettaja vähä testas kuinka hyvin osataan espanjaa.. Mutta tänään mentiin sielä paljo helpompia perusjuttuja läpi niin sielä luokas oli aiva kiva istuakki :) Sinne meno oli vaan aiva kauhiaa ku täälä ei oikeesti koskaa tiedä mitä pitäs laittaa päälle ! Ku pihalla on kuitenki lämmintä +20 muttei silti oo enää kauheen lämmin niiin pitää laittaa farkut ja normi paidan, kuitenki tänään tuli vettäki ku kävelin koululle niin ei voi kuitenkaa laittaa coretex takkia päälle ku olisin aiva hiestä märkänä (nimimerkillä tänään 5 min takki päällä pihalla ollut) ja sitte kuitenkaa sateenvarjo ei pidä kaikkee sadetta. Ärsyttävää saapua koululle ku näyttää siltä ettei suihkus olis aamulla käynykkää ku hiukset on joko märät sateesta tai hiestä.. Onneks kotimatkalla ei enää satanu, vaikka parempi kai se niimpäin olis että mieluummin kotimatkalla tulis vettä.. Päivällä ku tytöt tuli kotia syömään niin ne halus vaihtaa erilaisia roolivaatteita päälle ja ku aikaa oli kyllä :) Reyes halus olla prinsessa, Rocio hämähäkkimies ja mulle ne tyrkkäs päälle noidan asun hopeisella glitterijakulla :D Illalla sitte Reyes kävi äitinsä kans hammaslääkäris ja me vietettiin Rocion kans kahenkeskistä laatuaikaa :-)




mullekki pakotettiin sitte tuo spidermanin naamari.. sopii hyvin tohon noidanhattuun ja glitterijakkuun !

niin kuka voitti?




Enää 3 arkipäivää jäljellä ! Perjantaina on nimittäin pyhäpäivä joka tarkottaa mullekki vapaapäivää, joten nämä tytöt lähteen portugalin puolelle tutustuun Portoon :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti