lauantai 29. syyskuuta 2012

aika rientäääääää !

Tänään tulee täyteen 6 viikkoa täälä ! Ja musta tuntuu että joka postaukses kerron siitä kuinka nopeesti aika menee ym mutta siis ku suomes on tuntunu että aika menee nopeeta niin täälä se menee vielä tuplanopeudella ! En oo taas ehtiny koko viikolla päivitteleen mutta ny ehdin edes pikasen postauksen kirjotella.. Ja oon vähä laiskalla päällä kirjottaan niin antaa kuvien puhua enemmmän :D

Tiistaina oli sadepäivä.. Aamu suju aiva normisti, ku tytöt oltiin saatu kouluun niin mentiin Camillan kans maksaan Santander pankkiin se espanjankurssi. Sen jälkeen tavattiin Julia, Elsa ja Bente ja mentiin kattoon sellasta museota tuola keskustas mikä oli ilmanen. Olihan se kiva nähdä mutta suoraan sanottuna ei tajuttu siitä näyttelystä mikä sielä oli niin yhtää mitää ! Iltapäivällä sato niin paljo ettei mun onneks itte tarvinnu hakee tyttöjä vaan isä haki ne autolla. Koko iltapäivä meniki sitte nukeilla leikkien :)

Ihmettelyä näyttelys..











Huono ilma ja tämmonen karkkikauppa. Voiko tän ohi kävellä ostamatta muutamaa irtokarkkia.. Ei ainakaa mun ja Camillan mielestä :)


Syötiin välipalaa ja nää halus syödä vähä pelkkää kaakaojauhojaki niin voitte kuvitella kuinka näitten naamat oli aiva kaakaos sen jälkeen :D



Keskiviikkona käytiin Elsan ja Camillan kans lenkillä aamulla tyttöjen lähdettyä kouluun. Luultiin ettei olis satanu mutta tietysti ku päästiin kunnolla vauhtiin niin tuli kunnon rankkasade niin mehän oltiin ku uitetut koirat ku päästiin kotiin. Keskiviikkona ei tapahtunu sitte enää mitää kummallista. Oli aiva normi iltapäivä joka sisälsi taas nukkeja ynnä muita leikkejä.

mun puhelimesta löytyy kaikkee mielenkiintosta..

nukkejanukkeja..


katutaiteitilja teki ihanan isoja saippuakuplia !

Torstaina oli sitte onneksi sadepilvet väistyny taas hetkeksi aikaa ja lämpömittariki näytti taas +22 :-) Camillan kans käytiin ottamas kuvat koulua varten ku sinne piti viedä semmonen pieni valokuva ittestä. Samalla sitte vähä kierreltiin kaupois muttei ostettu mitää vaikka mieli oliski tehny :) Kiertelyn jälkeen käytiin laittamas ellun paketti postiin ja sen lähettämises meinas olla vähä ongelmia ku kukaa sielä postis ei ymmärtäny enkkua. Onneksi sielä oli asiakkaana semmonen nainen joka osas puhua täydellisesti enkkua niin se sitte autto mua lähettään paketttini. Toivottavasti se vielä menis nopeesti perille ! Illalla käytiin kattomas Belenin (perheen äitin) isoäitiä joka asuu vieläki yksin vaikka ikää on 93 ! Mummo oli oikee supermummo: se oli aina vain ihan super hyväs kunnos !

löydettiin hassunhauskoja laseja !
Perjantaina käytiin viemäs koululle kaikki viimeset paperit mikkä piti palauttaa, joten nytte ei tartte ku ilmestyä ens torstaina sinne koululle klo 11.00 ja mun espanjankielen opiskelu alkakoon ! :) Sitte loppupäivä vietettiin aiva normaaliin tapaan. Suomen murut vietti illalla tyttöjen iltaa johon mäki kiitos skypen pääsin osallistuun edes jotenki <3
perjantain aamupäivä kaakaot/kahvit :)


Tänään kävin ostamas sellasen 20 kerran uintikortin uimahallille jonne on matkaa vain pari kilsaa :) Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa oikee uimaan kunnolla, eikä se oo ees kallista täälä ky tuo 20 kerran kortti makso vain 28e ! Mutta nytte pitää mennä lukeen pääsykoekirjoja jokka on tällä viikolla muuten päässy vähä unohtumaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti