lauantai 8. syyskuuta 2012

Tavarat kasaan ja kohti Vigoa !

Nytte se on sitte ohi: nimittäin melkein jokapäivänen itteni paahto auringos ! Tänään pitäs laittaa tavarat kasaan ja huomenna muutetaan kaupunkiasuntoon Vigoon. Vihdoinki voidaan alottaa se normaali arki jossa mullaki on vapaa-ajalla muutaki tekemistä ku vain maata rannalla tai istua koneella. Ja pääsee tapaamaan muita au paireja, JEE ! Ei siis sillä, että näis kolmes viikos olis ollu mitää vikaa, mutta vaihtelu virkistää välillä ja onhan se ny kiva ku lähtee kunnon arki rullaamaan :-) Musta oli kyllä kiva, että ku tulin tänne näin ajois ennen tyttöjen koulujen alkua (jokka alkaa siis keskiviikkona, käsittääkseni) että oon saanu tutustua tähän perheeseen kaikes rauhas Playa American rauhas ja vielä ainaki tuntuu etten parempaa perhettä olis voinu saada :)

Vähä oli muute hyvä ku Belenin, eli perheen äitin, isä tuli yks päivä tänne aiva innoissaan, koska oli kattonu jotain dokumenttia telkkarista joka kerto Suomesta. Toki se oli luultavimmin saanu sellasen käsityksen, että me suomes eletään porojen keskellä karus maastos ja syödään paljo poron lihaa ja lakkahilloa. Yritin siinä sitte selventää että se oli luultavimmimn kattonu jotain ohjelmaa Lapista ja että meillä päin ei oo poroja :-)

Tähän loppuun pitää vielä lisätä kuvia mun voimistelu-rakkaista, ku viime päivinä on ollu ihan hullu ikävä treenaamaan ja voimisteleen ! Niin ja tietysti onhan mun ikävä jo näitä mun sekoja muruja, joita ennen tuli katteltua oikestaan 24/7 <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti