torstai 6. syyskuuta 2012

Kolmas viikko..

En oo jaksanu kirjotella tänne vielä tällä viikolla mitää koska oikestaan mitää kummallista ei oo tapahtunu.. Ranta-asunnolla ollaan vielä oleiltu, onneks terveenä, ja päivät on menny lasten kans touhutes. Maanantaina en uskaltautunu vielä iltapäiväksi rannalle viikonlopun sairastelun takia mutta nytte sitte ti, ke ja tämä ilta sielä ollaan taas tuttuun tapaan nahkaa grillailtu. Musta vaan alkaa tuntua että pohjosmaalases ihos on joku raja, paljoko se voi ruskettua ja mulla se raja on tullu nytte vastaan. Ei muhun kyllä varmaan enempää väriä tarttis tarttuakkaa, sitä ei vaan hoksaa täälä kuinka ruskee on ku kaikki muutki ympärillä on aiva tummia. :) Jopa perheen äiti sanoo että se haluais olla yhtä ruskee ku mä ku musta on kuulemma tullu ihanan värinen, mutta mun mielestä Belen on kyllä ittekki aiva samanvärinen ku mä :D Rannalla maatessa mä näytän kyllä aiva lahnalta, makaan aina aiva kuolleena pyyhkeeni päällä. Ainut jos pitää vähä liikkua niin silloon suuntana on meri, koska tänäänki varjolämpötilan näyttäes +32 oli hiukan kuuma vain maata paikallansa.. Voi että ku vilvoittava vesi voi tuntua hyvältä <3 Mun kyllä käy vähä sääliksi sitä samaa naista joka päivästä toiseen ravaa t-paita päällä ja vyölaukku vyötäröllä rantaa pitkin pilliin vihellellen ja myyden jotain kuivatun vohvelin tapasia rullia, en tiedä mitä ne oikeesti on mutta sokerisilta ne maistuu ja se nainen kovaa huutaa aina että barrekinjoos (tai tuolta se kuulostaa). Niin ja sitte mistä se myy noita vohveleita on semmoset isot laatikot vain joita se joutuu raahaan mukanaan.. Luulis että tuollaseen kyllästyy tai väsyy, ei nimittäin näytä kaikista helpoimmalta työltä.. Eikä se kyllä näytä niinkää köyhältä että sen pitäs sitä elääkseen tehdä.. Noh en tiedä, kaikki ei oo aina siltä miltä näyttää. Mutta silti se jaksaa olla hymyssä suin rannalla ja jutella lapsille mukavia :)

Tällä viikolla oon myös tosi vähä heilunu kameran kans, alkais nimittäin kuvat näyttään täälä aina melko samoilta, mutta täs ny muutama kuva tältä päivältä: 

ruuan jälkeiset lepohetket..






Huomenna on perheen äitin synttärit ja sen kunniaks se saa pitää vapaapäivän. Illalla perheen isä on järkänny sille kaupunkiin yllätysjuhlat ja mä oon sitte koko yön lasten kans yksin. Voi olla että joutuu taas könyämään niitten viereen nukkuun (-:

2 kommenttia:

  1. Haha mä en oo vielä ees kamerankaa kans paljoo ollu täälä! :D Tosin no eka viikko menos, mutta ehkä nyt saan jotain kuvia jopa ku lähetään tyttöjen kans brisbane festiin viettään iltaa. Pääsee muiden aupparien kans vähä tuulettuun :D Uu ja vähän sielä on lämmintä! Ehkä tääläki sit lämpee ku kesä tulee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo aika vähä munki on kyllä tullu otettua kuvia :D Mä en oo päässy täälä vielä oikee ulos muitten au pairien kans ollenkaan koska ollaan tosin näitten rantakämpillä vielä mutta josko sitte viikon päästä lauantaina pääsis ku sitte ollaan kaupungis (:

      Poista