perjantai 21. joulukuuta 2012

3 yötä jouluun on..

Hohhoijaa ku on saanu vietellä laiskaa aamua ja aamupäivää. Oon nimittäin vähä keräilly voimia ku toissayö meni hiukan lyhkäseksi erasmus-ylipistolaisten kemujen takia ja ens yö tulee oleen lyhyt Malagaan lähdön takia :-) Tän aamupäivän aikana oon siis vain mammiskellu sängys, lukenu  vähä pääsykokeisiin ja kattonu salkkareiden ekoja jaksoja yheltä nettisivustolta minkä löysin, on kyllä hyviä eikä millää malttais lopettaa kattomista :D

Sitte vähä siitä mitä on tapahtunu viimesen viiden päivän aikana: 

Sunnuntaina mentiin Jessin ja Benten kans vierailemaan sateiseen Ourenseen jonne mentiin sen takia ku haluttiin mennä loikoileen kuumiin lähteisiin. Päivä sisälsi kaikenlaisia pieniä kummallisia tapahtimia ja outouksia (joista en tänne jaksa erikseen kirjottaa) mutta kuitenki vaikka vettä satoi niiin päivä oli onnistunu ja kuumissa lähteissä (jokka ei ollukkaa niin luonnonmukaset mitä odotettiin) oli ihana löhöillä :)








Maanantai ja tiistai suju aiva normaalisti. Keskiviikko-iltana mentiin sitte viettämään Saskian 20v-synttäreitä ja parin ihmisen läksiäisiä erasmuslaisten kotibileisiin. Oli kyllä kivaa olla sielä mutta samalla vähän haikeaa ku siis tosi moni auppari lähtee nytte kokonaan kotiin. Haikeaa oli myös torstai aamupäivällä ku kävin sanomas elsalle heipat. No jokaisen meistä on joskus lähettävä ja tiedän että tuun kuitenki elsaa vielä tulevaisuudes näkemään, tällä mittakaavallahan me ollaan melkee ku naapurit ku ei ruottin ja suomen välis oo paljo mitää välimatkaa :) Muillekki aupaireille oon joutunu toivotteleen hyvät joulut ja uudet vuodet nimittäin mä ja amerikkalaistytöt ollaan ainoat jokka ei mee vietteleen joulua kotimaahan. 

vasemmalta päin: Bente, Jessi ja Saskia ♥

Tänään suunnitelmissa on tehä omaan huoneeseen joulusiivot niin on sitte kiva tulla kotiin malagalta ja sitte pakkailla malagalle. Mä en tiedä mitä mä oikee pakkaisin mukaan ku säätiedotus on luvannu sinne +20 astetta ja aurinkoa. No takkia en ainakaa ota mukaan B-)

Sitte satunnaisia kuvia tältä viikolta :)

Tänään aamulla otettu kuva ku Reyeen piti olla merirosvo koulun joulujuhlaa (joka on harmittavasti vain oppilaille ja opettajille) varten :)

taas yhen illan illallinen, George 2 ;)




Pikkunen oli vähä uninen tänä aamuna ♥

Oon laittanu ny kehyksiin kuvia mitä ollaan eurolla per kuva otettu semmoses masiinas :D ihania muistoja ♥ ja kiitti timppa, eija, iida ja anttoni kans joulukortista, hyvin tuli perille ♥

Ens yönä siis auton nokka suuntaa kohti Malagaa ! En oo varma otanko kannettavaani sinne mukaan mutta jos en ota niin FELIZ NAVIDAD kaikille ♥

ps. voiko olla ärsyttävämpää biisiä ku se mikä novalla soi koko ajan, se vanha klassikko mikä menee että "i'm never gonna dance again.." Ku tuo taloudenhoitaja on soittanu sitä taukoomatta siivotessaan jo puoltoista tuntia!! MUTTA LUOJAN KIITOS, nyt ku sain tän postauksen kirjotettua myös tuo biisin soittaminen LOPPU !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti