sunnuntai 17. helmikuuta 2013

A Coruña, Carnaval ja viikonloppu yksin

Niinku otsikko kertoo, kolmeen viikkoon on sisältyny taas aiva hurjasti kaikkee ohjelmaa. Mua harmittaa ihan sikana ku en oo sellanen ihminen että jaksaisin aina ku jotain kivaa on tapahtunu niin päivittää siitä tänne nimittäin sillä lailla saisin parhaiten ittelleni muistoja talteen mutta ei ku pitää olla tällänen laiska ja siirtää päivittämistä mahdollisimman myöhään. Oikeesti peukut niille jokka jaksaa blogata melki päivittäin !

Mutta siis eka vaikka viikonlopusta A Coruñassa joka oli siis 2-3.2. Lähettiin Benten ja Camillan kans aamujunalla sinne (junas istuttiin jo seiskan mais) ja syötiin siinä sitte aamupalaa junas. Ysin mais saavuttiin kaupunkiin ja lähettiin ettiin keskustaa ja meidän hotellia. Lopulta löydettiin meidän hotelli ja saatiin huone käyttöömme jo joskus 11 aikaan. No sitte me jätettiin tavarat sinne ja lähettiin katteleen kaunista ja aurinkoista mutta tuulista A Coruñaa. Käveltiin semmosta rantakatua pitkin mikä kiersi koko kaupungin ja sen varrella käytiin ihastelees akvaariota ja jotain Hercules pylvästä/majakkaa. Iltapäivällä käytiin shoppailees espanjan suurimmas ostoskeskukses (joka oli muute oikeesti iso) ja pakkohan meidän piti käydä kääntymäs viereises Ikeaski ! Illalla laitettiin sitte ittemme ja lähettiin katteleen kaupungin yöelämää. Siinä vaiheessa myös Michelle ja Arlien jokka oli tullu kans samaan aikaan kaupunkiin niin liitty meidän seuraan. Oli kyllä hauska ilta ! Sunnuntaina sitte istuskeltiin sielä kahvilas ja lähettiin takas kotia. Kuvia kaupungista, meistä ja akvaariosta:

tää hylje kuvaa välillä munki olotiloja !




Hercules nähtävyys (en oo vieläkää ottanu selvää miks Hercules on noille niin tärkee..)

























A Coruña viikonlopun jälkeen saatiin meidän porukkaan takaisin yks ihanuus nimittäin meidän Bostonin Connie palas takas Vigoon ! :) Jeeee ! Sehän oli siis aupparina viime keväänä ja jäi syksyksi asusteleen tänne ja kirjotteleen kirjaansa mutta sitte se meni takas kotiin lokakuus. Mutta nyt se on taas aupparina koska se halus niin lujaa tulla takas Espanjaan :) Se myös paljasti että ku se on kirjottanu kirjaa niin sen kirjan päähenkilö oli tarvinnu jonku hyvän nimen niin se oli nimenny sen päähenkilön mun mukaan !! Eli sitte ku Conniesta tulee kuuluisa kirjailija niin mustaki tulee kuuluisa ku se on nimetty mun mukaan ;)

Siitä seuraava viikonloppu oliki sitte karnevaaliviikonloppu. Eli siis nää juhlii täällä kans karnevaaleja samaan aikaan ku ne isot pippalot on Brasiliassa. No siinä sitte lauantaina piti laittaa jotain naamiaisasua päälle koska täälä oli silloon KAIKILLA naamiasasut päällä ! Vähä oli hauskan näköstä ku päivälläki näki perheitä joilla oli samaan teemaan olevat asut ! Ja siis näähän kunnolla panostaa asuihinsa ! No mun piti eka laittaa tooga päälle ja kultaset korut mutta lopputulos mun toogasta näytti siltä ku olisin ollu läski vauva vaipoissa niin päädyin sitte tonkimaan noitten tyttöjen asukokoelmaa. Löysin sieltä semmoset pirun sarvet ja punasen sulkahuivin niin laitoin ne sitte ne isojen tekoripsien kera. Ilta oli kyllä jotain niin ikimuistosta ! Koko ajan sattu ja tapahtu jotain hassua ! Ja paras kohta oli ehkä se ku nähtiin pitkästä aikaa meidän abuela !!!! Eli siis se mummo joka tuli meidän kans jutteleen silloon syyskuus. Ja se vielä muisti meidät ! Sovittiin siinä sitte että tänä viikonloppuna (eli eilen) nähtäs se kunnolla uudestaan :D














Koska oli tuo karnevaali niin  lapsilla oli koulusta vapaata lauantaista keskiviikkoon. Mullaki oli silloon vähemmän sitte töitä ku tuo äiti oli aika paljo niitten kans. Vietettin semmosta perheaikaa vain :)
Tiistaina oli sitte lasten vuoro laittaa naamiaisasut päälle ja lähtee pippaloihin sinne näitten sporttiklubille. Reyes päätti olla noita ja Rocio ku ei osannu päättää olisko se Lightning McQueen (eli autot elokuvasta se punanen auto) vai jalkapalloilija niin sehän oli sitte molemmat, se vaan laitto jalkapalloilijan asusteet auto asusteen alle :)



perjantain koulupäivälle mun piti väsätä rociolle menninkäisasu joten tältä lopputulos näytti ! Kaikki siis sen luokassa oli menninkäisiä ja kaikille annettiin värkit valmiiksi mistä vain askarrella tuommonen :)


lastenkarnevaalit


14.2 ku oli ystävänpäivä niin käytiin Camillan kans ystävänpäivämunkilla. Oltiin himoittu yhen paikan munkkeja vaikka kuinka kauan niin nytte oli hyvä syy syödä sellaset ! Täälä ollessani oon tajunnu kuinka onnekas aina oon ollu ku mihin tahansa oon menny niin mulla on aina ollu ystäviä ympärillä ! Suomes mulla on vaikka kuinka paljo rakkaita ystäviä ja nyt täälä oon saanu paljo hyviä kavereita ja varsinki tuosta mun ruottalaisesta tyttösestä on tullu niiiin tärkee ystävä ! Ilman Camillaa mun koko aupair kokemus olis ollu aiva erilainen ! ♥


Tänä viikonloppuna mä sitte oon saanu hengähtää yksin (tai siis Camillan seuras) ku tää muu perhe lähti lasketteleen ja kattomaan lunta Ourenseen vuorille. Nuo lapsethan ei oo koskaa nähny lunta niin niille se on varmasti ollu ihana kokemus ! Niitä täs koko ajan oottelen kotia että ne sais innoissaan kertoo mulle kokemuksistaan ! Ainaki kuvat mitä tuo äiti lähetti mulle whatsapilla niin oli aiva ihania !! :)
Mutta siis mä oon nyt sitte mammiskellu Camillan kans paljo sohvalla ja syöty mahat täyteen hedelmiä ja kanasalaattia (meillä alko taas Camillan kans että 30 päivään ei syödä mitää epäterveellistä).Eilen illalla naurettiin sitte tyttöjen kans mahat kippuras ku pelattiin wiitä. Varsinki wii:n Just Dance 4 -peli nauratti ku sheikkailtiin takamuksiamme pelikapulat kädes :D Sen jälkeen lähettiin tapaan meidän abuelaa paikkaan missä nuorin oli 70 vuotias ! No tehtiin ainaki meidän mummo onnelliseksi ku se pääsi tanssilattialle pyörähteleen ja sehän pisti oikee kunnolla kans lanteet heilumaan ! :D Nää kolme viikonloppua on ollu kyllä semmosia mitä ei ikinä suomes vois tapahtua ! Ihania muistoja ♥





Yks yö lupasin että tytöt saa tulla nukkumaan mun sänkyyn. no lopputulos oli se että minä joka nukuin keskellä en saanu paljo mitää nukuttua mutta tytöille kyllä uni maistu mun sängys :D



Yks päivä leivottiin keksejä ! 



Tytöt sai itte päättää minkämallisia ne halus tehä :D

Reyes, isä ja Rocio laskettelemas :)




sillä aikaa ku mä nautin auringosta ja lumettomuudesta !


Sitte vähä keleistä. Täälähän on satanu vettä vaikka kuinka paljo tammi ja helmikuun ajan mutta nyt vihdoin! Sadekauden pitäs olla ohi ja kelit pitäs lämmetä ! Tän viikon onki saanu tallustella jo ilman takkia ja eilen mittarin näyttäessä +17 ja auringon paistaessa laitoimpa jopa shortsit jalkaan (toki sukkiksien kans). Nää paikalliset silti ei millääääään meinaa luopua niittten untuva- ja villakangastakeistansa ! Oonki aiheuttanu paikallisissa paheksuntaa kulkemalla niin vähis vaatteis mutta miks mun pitäs laittaa miljoona kerrosta vaatetta päälle ku mun on kuuma jo neuleellaki !


Ens viikolla on tiedossa juhlahumua nimittäin mun isompi ihanuus täyttää 8 vuotta ! ♥
Ja sori jose, mä oon liian laiska vastaamaan siihen sun haastebloggaukseen :D

ps. tj 46..

2 kommenttia:

  1. Eikäää, nauroin tälle ääneen, varsinki tuolle hylkeelle ja läskille vauvalle vaipoissa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no sun olis pitäny oikeesti nähä se mun lakana viritelmä! Naurettiin koko perhe sille yhes kippuras ! :D

      Poista